Bij deze bevestigen wij dat we je contactformulier hebben ontvangen!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Please Try Again After Some Time...
x +
CONTACT ONS

Welkom bezoeker, Wilt u Login of Account aanmaken

Winkelen per
Prijs
  1. € 100,00 - € 199,99 (3)
  2. € 200,00 - € 299,99 (3)
  3. € 400,00 en daar boven (1)
Vergelijk Producten

U heeft geen items om te vergelijken.

4m3 container

afvalcontainer 4m3 huren

Heeft u een kleine van afvalcontainer 4 kuub nodig? U kan deze eenvoudig huren via Afvalpartner.nl, met levering in heel Nederland. Doordat wij met regionale partners werken, zorgen wij ervoor dat u altijd voor de scherpste tarieven een goede en snelle service heeft. Wij hebben 4m3 containers voor de volgende afvalstromen.

 

Per pagina

7 artikel(en)

Per pagina

7 artikel(en)

Waarom een 4m3 container huren bij afvalpartner.nl?

Afvalpartner.nl biedt u een scherpe all-in prijs. De prijzen op onze website zijn dus inclusief alle kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze prijzen zijn dan ook inclusief de volgende onderdelen:

  • Levering op locatie op de gewenste dag en tijdsvak
  • Ophalen van de container
  • Afvalverwerking
  • Huur van de container
  • Milieutoeslag en btw

Afvalcontainer van 4 kuub

De meeste partners van Afvalpartner werken met een container van 4 kuub, evenals ons moederbedrijf Maton Groep, die actief is in Noord-Brabant. Het kan zo zijn dat u een container geleverd krijgt die niet voldoet aan de afmetingen en b.v. kleiner is of juist groter. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om de afvalcontainer extra hoog (wel transsportveilig natuurlijk) op te vullen, zodat u altijd krijgt waarvoor u betaald. 

Kiezen voor de juiste afvalstroom

Omdat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat, proberen wij het meeste van uw afval te verwerken tot bruikbare grondstoffen. Hierdoor kunnen wij uw afval tegen lage kosten afnemen en bent u dus ook voordeliger uit.