Bij deze bevestigen wij dat we je contactformulier hebben ontvangen!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Please Try Again After Some Time...
x +
CONTACT ONS

Welkom bezoeker, Wilt u Login of Account aanmaken

Afvalcontainer huren voor puin 4m3

Afvalcontainer huren voor puin 4m3

€ 149,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

4m3 container Afmeting 250x170x100 cm


Toegestane afvalproductenBestratingspuin, steen, betontegels, dakpannen, betonpuin, straatklinkers, grindtegels,
metselpuin, metselspecie, (uitgehard) restbeton, keramische producten (zoals wasbakken, toiletpotten, etc), gewapend beton (inc. ijzer), wandtegels en vloertegels, Kalkzandsteen, zand/cement uit metselwerk en voegen (max. 10% van de containerinhoud) Vanwege het zware gewicht van schoon puin verzoeken wij u om deze afvalsoort los te storten in de afvalcontainer. Wanneer u dit niet doet bestaat het risico dat er schade aan de bodem van de puincontainer ontstaat of kan het mogelijk zijn dat de container niet kan worden afgevoerd.

Niet toegestane afvalproducten

Gips en gipshoudende materialen (zoals gibo blokken, stucwerk-mortel, etc), Grond en (tuin)aarde, Gasbeton en cellenbeton (zoals ytong, durox, etc) 
Schoorsteenpuin, Verontreinigd puin, Plastic, Puinzakken, Papier, Asfalt, Accu's (en overige bijtende of irriterende stoffen) 
Autobanden, Bedrijfsafval, Gevaarlijk afval, Hout, Isolatiemateriaal, Asbesthoudend of asbestverdacht materiaal 
Dakleer, Dakgrind met aanklevend materiaal en bitumen, Gevaarlijk afval, Klein chemisch afval, Koelkasten, Vriezers en overige vervuiling 

Twijfelt wat er wel of niet in deze afvalcontainer mag worden afgevoerd? Wij verzoeken u dan eerst contact met ons op alvorens u het afval in de container deponeert. Onze afvalexperts helpen u graag verder!