Afvalcontainer huren voor zand en grond 10m3

450,00 All-in prijs (incl. btw)

Afmetingen: 365 × 180 × 160 cm

✓ 10m3 grondafval container huren in heel Nederland

✓ Geschikt om verschillende soorten grond en zand af te voeren

✓ Scherpe all-in prijzen

✓ Snelle levering

Toegestaan in een grondafval container

Grondafval betekent schone grond. Hiermee bedoelen we zand, aarde en visueel schone grond zonder vervuiling. Onderstaande producten mogen door elkaar gemengd in de grond container zitten:

Niet toegestaan in een grond container

Grondafval betekent schone grond. Hiermee bedoelen we zand, aarde en visueel schone grond zonder vervuiling. Onderstaande producten zijn niet toegestaan in een grond container:

  • Vervuild of verontreinigd zand
  • Boomstronken, wortels
  • Puin, steen
  • Plastic, puinzakken

Twijfelt u wat er wel of niet in de grond container mag? Neem gerust contact met ons op. Onze afvalexperts helpen u graag verder!

Container van 10m3 nodig om grond af te voeren?

Schone grond over na graafwerkzaamheden? Met een container van 6m3 voert u snel en gemakkelijk grond af. De open grondcontainer is snel te plaatsen en past op één parkeerplaats.

10m3 container huren voor all-in prijs

Bestel de 10m3 grond container online en u betaalt een all-in huurprijs. We leveren de container op de gewenste locatie en tijd. Container vol? We halen de container op en verwerken de grond. De prijs is inclusief 8 huur.

Schoongrondverklaring

Afhankelijk van welke gemeente uw grond vandaan komt, kan het zijn dat u eerst een zogeheten schoongrondverklaring dient aan te vragen. Een schoongrondverklaring houdt in dat de grond schoon is en geen sprake is van ernstige bodemverontreiniging. In Nederland is er op ongeveer 250.000 locaties de bodem ernstig vervuild. Bij huizen die gebouwd zijn na 1992 is de kans op bodemvervuiling een stuk kleiner. Op de website van bodemloket.nl vindt u bij de overheid bekende gegevens van bodemverontreiniging

Andere suggesties…

4m3 Zand en grond

Afvalcontainer huren voor zand en grond 4m3
Afmetingen: 250 x 170 x 100 cm
€289

6m3 Zand en grond

Afvalcontainer huren voor zand en grond 6m3
Afmetingen: 360 x 180 x 110 cm
€399