Afvalcontainer huren voor zand en grond 4m3

289,00 All-in prijs (incl. btw)

Afmetingen: 250 × 170 × 100 cm

✓ 4m3 grondafval container huren in heel Nederland

✓ Geschikt om verschillende soorten grond en zand af te voeren

✓ Scherpe all-in prijzen

✓ Snelle levering

Toegestaan in een grondafval container

Grondafval betekent schone grond. Hiermee bedoelen we zand, aarde en visueel schone grond zonder vervuiling. Onderstaande producten mogen door elkaar gemengd in de grond container zitten:

Niet toegestaan in een grond container

Grondafval betekent schone grond. Hiermee bedoelen we zand, aarde en visueel schone grond zonder vervuiling. Onderstaande producten zijn niet toegestaan in een grond container:

  • Vervuild of verontreinigd zand
  • Boomstronken, wortels
  • Puin, steen
  • Plastic, puinzakken

Twijfelt u wat er wel of niet in de grond container mag? Neem gerust contact met ons op. Onze afvalexperts helpen u graag verder!

Container 4m3 nodig om grond af te voeren?

Wilt u na een graven van een vijver of andere kleine graafwerkzaamheden schone grond of zand afvoeren? Bestel een grond container 4m3 van Afvalpartner.nl! Zo heeft u geen omkijken meer naar de grond. Wij voeren dit voor u af. De open container is gemakkelijk te plaatsen en past op een halve parkeerplaats.

4m3 container huren voor all-in prijs

Bestel de 4m3 grond container online voor een all-in prijs. We bezorgen de container op een datum en tijd naar keuze. Container vol met schone grond? We halen deze op en zorgen voor de juiste afvalverwerking. De prijs is inclusief 8 weken huur.

Schoongrondverklaring

Afhankelijk van welke gemeente uw grond vandaan komt, kan het zijn dat u eerst een zogeheten schoongrondverklaring dient aan te vragen. Een schoongrondverklaring houdt in dat de grond schoon is en geen sprake is van ernstige bodemverontreiniging. In Nederland is er op ongeveer 250.000 locaties de bodem ernstig vervuild. Bij huizen die gebouwd zijn na 1992 is de kans op bodemvervuiling een stuk kleiner. Op de website van bodemloket.nl vindt u bij de overheid bekende gegevens van bodemverontreiniging

Andere suggesties…

10m3 Zand en grond

Afvalcontainer huren voor zand en grond 10m3
Afmetingen: 365 x 180 x 160 cm
€450

6m3 Zand en grond

Afvalcontainer huren voor zand en grond 6m3
Afmetingen: 360 x 180 x 110 cm
€399