Bij deze bevestigen wij dat we je contactformulier hebben ontvangen!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Please Try Again After Some Time...
x +
CONTACT ONS

Welkom bezoeker, Wilt u Login of Account aanmaken

Container huren in Waalwijk

Wilt u een container huren in Waalwijk en omgeving? Afvalpartner is gevestigd aan de Van Hilststraat in Waalwijk. Daarmee kunnen wij voor u zeer flexibel en tegen een scherp tarief een afvalcontainer leveren. Wij leveren containers vanaf 4m3 tot 12m3 via de webshop. Bent u opzoek naar een ander type container? Bel dan met een van onze adviseurs via 085 - 747 04 79. 

Afvalcontainer in Waalwijk voor iedere afvalstroom

Afvalpartner verwerkt zoveel mogelijk van uw afval weer tot bruikbare grondstoffen. Hierdoor kunnen wij afvalstromen tegen scherpe tarieven aanbieden. Twijfelt u over het type afval en de juiste afvalstroom die daarbij hoort? Geen probleem, neem dan even contact op via telefoon of e-mail met een van onze medewerkers. Onze containers zijn geschikt voor onder andere bouw-en sloopafval, puin, tuinafval, grond, houtafval en dakafval. 

Waarom Afvalpartner.nl?

Afvalpartner.nl is onderdeel van Maton Groep. Wij zitten dan ook letterlijk bij u naast de deur gevestigd en kunnen daarom snel en flexibel uw bestellingen opvolgen. Wilt u een levering op zaterdag in Waalwijk en omstreken? Ook dat is mogelijk! Onze chauffeurs zijn ook zaterdagochtend op weg om u te helpen. Wanneer u besteld vanuit Waalwijk is het ook mogelijk om contant af te rekenen. Ook hiervoor dient u contact op te  nemen met onze helpdesk

Goedkoop een container huren in Waalwijk 

Zoals gezegd zijn wij praktisch uw buurman. Wij kunnen dus ook tegen de meest voordelige prijzen leveren in Waalwijk door de korte afstanden en reistijden. Zoals al eerder gezegd verwerken wij ook uw afval tot waardevolle grondstoffen bij u in de omgeving. Daarnaast weten wij exact welke regels en restricties er gelden in Waalwijk dus onze chauffeurs zullen u hierover altijd wijzen bij levering indien nodig. 

Green_finchLage all-in prijzen  Green_finchBinnen 24 uur geleverd door heel Nederland  Green_finchincl. 8 weken huur
LAATSTE NIEUWS
Nederland behoort tot de Europese top mbt recycling
Nederland behoort tot de Europese top mbt recycling
Afvalpartner.nl Apr, 18 0


<...
Hoe voorkomt u nare geurtjes
Hoe voorkomt u nare geurtjes
Afvalpartner.nl Dec, 4 0


Lees meer
Vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer?
Vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer?
Afvalpartner.nl Dec, 3 0

 

Lees meer
Opgeruimd staat netjes!
Opgeruimd staat netjes!
Afvalpartner.nl May, 2 0

Heeft u regelmatig afval? Van rest- ...