Dakafval afvoeren

Snel en gemakkelijk dakafval afvoeren? Bij het schoonmaken of vervangen van uw dak komt er dakleer of dakgrind vrij. Met de dakafval container van Afvalpartner.nl bent u hier zo vanaf. We zetten de container op de gewenste locatie en halen deze ook weer op als hij vol is.

Dakafval afvoeren in een afvalcontainer

Bij een dakrenovatie wilt u zo snel mogelijk het restafval afvoeren. Dakgrind, teerhoudend dakafval en bitumen dakafval kunt u kwijt in de afvalcontainer speciaal voor dakleer en bitumen. Het zand en hout wat vrijkomt bij het klussen, mag ook in deze container. Zo bent u in één keer van al het dakpuin af.

Teerhoudend materiaal en bitumen

Vroeger bestonden daken uit teerhoudend materiaal, zoals teervilt en teerdaklak. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid. Daarom mag dit sinds de jaren 80 niet meer worden gebruikt. Nu bestaan de meeste daken uit bitumen, een vloeistof gewonnen uit aardolie. Teerhoudend materiaal mag wel nog worden afgevoerd in de dakafval container.

Afvalpartner.nl zorgt voor de juiste verwerking van uw dakafval. Daarom mag dakafval niet zomaar in een puin- of bouwafvalcontainer. Teerhoudend materiaal hergebruiken we vanwege schadelijke stoffen niet. We verwerken bitumenafval tot nieuwe, duurzame grondstoffen.

Een all-in prijs voor het afvoeren van dakafval

Afvalpartner.nl bezorgt voor iedere dakrenovatie het juiste formaat afvalcontainer, zoals een 4m3, 6m3 of 10m3. We geven graag advies over welke container u nodig heeft. Een dakafval container bestelt u gemakkelijk online voor een all-in prijs. We bezorgen de container en halen deze ook weer bij u op.

Advies nodig?

Kunt u hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste container? Afvalpartner.nl adviseert u graag over het juiste formaat. Neem contact op via de chat of telefoon voor het aanvragen van de juiste container voor het afvoeren van dakafval.

Dakleer-Bitumen

Afvalcontainer huren voor dakleer-bitumen 4m3
Afmetingen: 250 x 170 x 100 cm
€489.00

Dakleer-Bitumen

Afvalcontainer huren voor dakleer-bitumen 6m3
Afmetingen: 360 x 180 x 110 cm
€619.00

Dakleer-Bitumen

Afvalcontainer huren voor dakleer-bitumen 10m3
Afmetingen: 365 x 180 x 160 cm
€745.00

Dakleer-Bitumen

Afvalcontainer huren voor dakleer-bitumen 10m3 gesloten
Afmetingen: 365 x 180 x 200 cm
€745.00