Gipsplaten afvoeren

Wilt u gipsplaten afvoeren tijdens een grote renovatie of verbouwing? Met een bouwcontainer van Afvalpartner.nl voert u gemakkelijk en snel grote hoeveelheden gips af. Bestel gemakkelijk en snel een afvalcontainer online en wij leveren deze af op de gewenste locatie.

Waar kunt u uw gipsplaten kwijt?

Bij een grote verbouwing blijft er vaak afval over in de vorm van gipsplaten en gibo/gipsblokken. Als particulier kunt u gipsafval (soms betaald) aanleveren bij de milieustraat. Het afvoeren van grote hoeveelheden gips kost echter veel tijd. Met het huren van een bouwcontainer bij Afvalpartner.nl bespaart u zichzelf heel wat ritjes naar de milieustraat. Bovendien hoeft u niet langer op de openingstijden te letten. U kunt klussen wanneer u zelf wilt.

Gipsplaten afvoeren in een container

Het huren van een bouwcontainer voor het afvoeren van gipsplaten doet u bij Afvalpartner.nl voor een all-in prijs. Dat betekent dat we de lege container bezorgen, de volle container ophalen én de juiste verwerking doen van uw afval. We bieden afvalcontainers aan in verschillende formaten aan, zoals 4m3, 6m3 en 10m3. Voor iedere klus het juiste formaat. Heel handig: in deze container mag u naast gipsplaten en gipsblokken ook grofvuil, puin, sloophout en metalen kwijt.

Advies nodig bij de keuze van een container?

Twijfelt u over het formaat bouwcontainer dat u nodig heeft? Bij Afvalpartner.nl staan we voor u klaar. Neem contact op via de chat of telefoon. We geven u het beste advies om uw gipsplaten af te voeren.

Bouw en Sloop

Afvalcontainer huren voor bouwafval 4m3
Afmetingen: 250 x 170 x 100 cm
€279.00

Bouw en Sloop

Afvalcontainer huren voor bouwafval 6m3
Afmetingen: 360 x 180 x 110 cm
€359.00

Bouw en Sloop

Afvalcontainer huren voor bouwafval 10m3
Afmetingen: 365 x 180 x 160 cm
€459.00

Bouw en Sloop

Afvalcontainer huren voor bouwafval 10m3 gesloten
Afmetingen: 365 x 180 x 200 cm
€475.00