Bij deze bevestigen wij dat we je contactformulier hebben ontvangen!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Please Try Again After Some Time...
x +
CONTACT ONS

Welkom bezoeker, Wilt u Login of Account aanmaken

 

Hoe bestel ik een afvalcontainer?

Bij Afvalpartner.nl kunt u op meerdere manieren een afvalcontainer bestellen.
Online bestellen via www.afvalpartner.nl
Telefonisch bestellen via telefoonnummer: 0416-281468


Op welke manier kan ik betalen?

iDeal
Met deze betaalmethode kunt u direct de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Contant
Betaalt u liever contant bij de chauffeur tijdens het plaatsen van uw container, dan is dit mogelijk in de omgeving Waalwijk. Bel hiervoor naar 0416-281468.


Wat zijn de kosten?

De container prijzen zijn inclusief:

  • BTW
  • Bezorgen & ophalen
  • Verwerking van uw afval
  • 30 dagen huur, maar mocht u de container langer nodig te hebben? Geen probleem! U kunt in dit geval contact met ons opnemen en tot 8 weken inclusief de container gebruiken.

Let op!! Uw container wordt niet automatisch na 30 dagen opgehaald.


Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer?

Gemeenten in Nederland hanteren allemaal verschillende voorwaarden voor een vergunning. In veel van de gevallen heeft u voor een korte periode geen vergunning nodig voor uw afvalcontainer. Het beste kunt u contact op nemen met de desbetreffende gemeente. Vraag dan naar de afdeling parkeer beheer.


Hoe laat wordt de container geleverd?

Bij het invoeren van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum u de container geplaatst wilt hebben. Daarbij kunt u aangeven of u de container graag in de ochtend of middag geplaatst wil hebben.


Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen/ophalen van de container?

Bij het plaatsen is het wel belangrijk dat u aanwezig bent ivm het aangeven van de plaats waar de container moet komen te staan. Bij het ophalen van de container is het niet noodzakelijk dat u aanwezig bent.


De container is vol en kan opgehaald en/of omgewisseld worden, wat nu?

Voor het ophalen of wisselen van uw container, kunt u bellen met 0416-281468. U kunt ook mailen naar transportplanning@afvalpartner.nl