Tuinafval afvoeren

Bent u op zoek naar een manier om tuinafval af te voeren? Afvalpartner.nl heeft afvalcontainers in verschillende maten. Wij bezorgen de container op elke gewenste plek, bij u thuis of op kantoor. U deponeert takken, bladeren, snoeiafval en struiken in de container en wanneer de werkzaamheden verricht zijn halen wij deze weer voor u op. Wilt u weten welk formaat groenafval container u nodig heeft? Wij adviseren u graag.

Tuinafval afvoeren: zo doet u het

Na een dag tuinieren ligt uw tuin er weer netjes bij. Wel zit u met een berg tuinafval die niet meer in uw gewone groenbak past. U kunt het groenafval zelf afvoeren door het naar de milieustraat te brengen. Dit kan een tijdrovende klus zijn, zeker als u meer dan één keer moet rijden en u een aanhanger moet huren. Met een container voor tuinafval bespaart u tijd en moeite. Daarnaast ligt het afval niet lang in de weg.

Container voor tuinafval

Afvalpartner.nl levert containers in verschillende formaten. Ook kunt u kiezen voor een open of gesloten variant. Het voordeel van een gesloten container is dat anderen niets in uw container kunnen gooien. De containers zijn geschikt voor onder andere takken, struiken, bladeren, gras, graszoden , boomstammen, boomstronken en plantsoenafval. Stenen, gft-afval, dakriet, metalen delen, bewerkt hout, plastic, etc. zijn niet toegestaan. Wij informeren u graag over wat u wel en niet in de container mag deponeren. De lading van de groenafval container mag aan de voor-, zij- en achterkant niet uitsteken. Aan de bovenkant mag het maximaal 20 cm uitsteken. Wij leveren containers binnen 24 uur door heel Nederland.

Bestel direct een container of bel ons voor advies bij het afvoeren van tuinafval.

Groenafval

Groencontainer 4m3
Afmetingen: 250 x 170 x 100 cm
€169

Groenafval

Groenafval 6m3
Afmetingen: 360 x 180 x 110 cm
€195

Groenafval

Groenafval container 10m3
Afmetingen: 365 x 180 x 160 cm
€255

Groenafval

Afvalcontainer huren voor tuinafval 10m3 gesloten
Afmetingen: 365 x 180 x 200 cm
€255